Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06
Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.
Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.

img
A szolgáltatás mentális - és vállalkozás - fejlesztés szempontjából
A tanfolyam mindazt a tudásanyagot tartalmazza, mely magát a szolgáltatást az emberi - és nem a szakmai - oldaláról közelíti meg - azonban minden fontos területet érint, többek között:   • Mitől sikeres egy szolgáltatás (pl. tudnivalók a tevékenységről, a helyszínről, a honlapról). • Milyen emberi tényezőkkel kell számolni a Szolgáltató, valamint a Vendég szempontjából (pl. pszichoszomatika, motiváció, harmónia, kudarc, pénzügyek, emberismeret, önismeret, személyiségtípusok, veszélyes vendég, energiavámpír)  • Tudnivalók a Szolgáltató és a Vendég közötti csatornáról (pl. kommunikáció ...
A tanfolyam mindazt a tudásanyagot tartalmazza, mely magát a szolgáltatást az emberi - és nem a szakmai - oldaláról közelíti meg - azonban minden fontos területet érint, többek között:
 
Mitől sikeres egy szolgáltatás (pl. tudnivalók a tevékenységről, a helyszínről, a honlapról).
Milyen emberi tényezőkkel kell számolni a Szolgáltató, valamint a Vendég szempontjából (pl. pszichoszomatika, motiváció, harmónia, kudarc, pénzügyek, emberismeret, önismeret, személyiségtípusok, veszélyes vendég, energiavámpír) 
Tudnivalók a Szolgáltató és a Vendég közötti csatornáról (pl. kommunikáció válfajai, metakommunikáció, coaching, segítő beszélgetés, telefonálási technikák, spiritualizmus).
 
Akik az igényes, hasznos, és értékes szolgáltatást tekintik hivatásuknak úgy, hogy mindezzel együtt szeretnék, hogy sikeres is legyen a vállalkozásuk, azoknak érdemes ezeket az ismereteket is elsajátítania. 
 

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 

A tanfolyamokról, a tanfolyam óraszámának 5%-át lehet hiányozni. Ezen felül a résztvevő nem kapja meg az igazolásokat a tanfolyam végeztével, csak a következő alkalommal, a hiányzó óraszámok pótlását követően. A pótlás díjköteles.


AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI!
 
Javasolt jelentkezési határidő:  2018.12.31.
 
MAGYAR NYELVŰ TANFOLYAM 

 

TEMATIKA:
 
 
 
1. NAP 9.00 – 19:00 (10 óra)
 
2. NAP : 9.00- 18.00 (9 óra)
 
3. NAP: 9.00 – 18.00 (9 óra)
 
4. NAP: 9.00 – 19.00 (10 óra)
 
 
 
 
 

Jelentkezési feltételek és körülmények:

 A tanfolyamra III. és IV. éves gyógytornászhallgatókat, gyógytornászokat, konduktorokat, orvosokat, gyógypedagógusokat/szomatopedagógusokat, gyógytestnevelőket, testnevelőtanárokat, természetgyógyászokat, ergoterapeutákat, humánkineziológusokat, gyógymasszőröket, masszőröket, edzőket várunk!

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek