Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06
Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.
Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.

img
Tréning gyerekekkel és fiatalokkal
Tréning gyerekekkel és fiatalokkal Sok gyógytornásznál és trénernél gyakran bizonytalanság figyelhető meg, ami a gyerekekkel és fiatalokkal való tréninget illeti. Például többször felteszik maguknak a kérdést, milyen korban kezdhető el, hogy az biztonságos és hatékony legyen. Ezenkívül nem teljesen világos,hogy a különböző fejlődési szakaszban mit és hogyan lehet trenírozni. Aktuális tudományos eredményekre alapozva ez a tanfolyam mélyre ható válaszokat fog adni megfelelő oktatási programok létrehozásához és azok végrehajtásához gyerekek és serdülők számára. Ezen speciális ismeretek nagy jelentőséggel bírnak mind az orvosi rendelőben ...

Tréning gyerekekkel és fiatalokkal

Sok gyógytornásznál és trénernél gyakran bizonytalanság figyelhető meg, ami a gyerekekkel és fiatalokkal való tréninget illeti. Például többször felteszik maguknak a kérdést, milyen korban kezdhető el, hogy az biztonságos és hatékony legyen. Ezenkívül nem teljesen világos,hogy a különböző fejlődési szakaszban mit és hogyan lehet trenírozni. Aktuális tudományos eredményekre alapozva ez a tanfolyam mélyre ható válaszokat fog adni megfelelő oktatási programok létrehozásához és azok végrehajtásához gyerekek és serdülők számára. Ezen speciális ismeretek nagy jelentőséggel bírnak mind az orvosi rendelőben történő terápia, mind a sportklubban végzett gondozás szempontjából. A biológiai életkort és a pubertás kortól kezdve a nem figyelembe vétele mellett részletesen megtárgyaljuk az alapvető motorikus funkciók ( mozgékonyság , koordináció, erő, gyorsaság és kitartás) edzését, annak minden formájában. A cél egy életkornak és nemnek megfelelő fizikai képességek sokoldalú fejlesztése, valamint a későbbi sportolási specializáció megalapozása. A gyakorlati edzések során bemutatják a különböző korcsoportok edzésének különbségeit. A tanfolyam minden résztvevője kidolgozott képzési programokat is kap, amelyek sablonként szolgálnak és egyénhez alakíthatók. Ezen felül életkornak megfelelő fitneszteszteket is ismertetnek, amelyeket össze lehet kapcsolni egy átfogó teszt akkumulátorral a különleges követelményeknek megfelelően.

A kurzus egyedi témái:

  • Fejlődési szakaszok a gyermekkortól a felnőttkorig és fontosságuk a képzésben
  • Exercise Deficit Disorder- a mai generáció betegsége
  • A gyermekekkel és serdülőkkel történő edzés kockázatai és előnyei
  • Tréning gyermekekkel és serdülőkkel- mozgékonyság, koordináció, erő, gyorsaság és kitartás
  • Életkornak megfelelő edzőfelszerelés
  • Életkornak megfelelő tréningprogram
  • Fitnesz- teszt gyermekeknek és serdülőknek

Előnyök a praktizálás számára: Megalapozott tudást kap a gyermekekkel és serdülőkkel folytatott tréningprogramok létrehozásához és végrehajtásához.

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!


 A tanfolyamokról, a tanfolyam óraszámának 5%-át lehet hiányozni. Ezen felül a résztvevő nem kapja meg az igazolásokat a tanfolyam végeztével, csak a következő alkalommal, a hiányzó óraszámok pótlását követően. A pótlás díjköteles.


AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI! 
 

Jelentkezési határidő: 2019.12.31.
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Órarend:

1. nap: 9:00-18:00
2. nap: 8:30-17:30
3. nap: 8:30-17:00

A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.

 

A továbbképzés elvégzése után a pontszám lejelentése, az alap vagy működési nyilvántartási szám hiányában nem lehetséges. Ezért, kérünk minden jelentkezőt, aki jelentkezéskor nem töltötte ki a rubrikát, hogy legkésőbb a képzés utolsó napjáig küldje el részünkre az alap vagy nyilvántartási számát, amennyiben igényt tart a kreditpont lejelentéshez, mert csak az alapján tudjuk felvinni.

Jelentkezési feltételek és körülmények:

A tanfolyamra IV. éves gyógytornászhallgatókat, gyógytornászokat,  orvosokat várunk.

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek