Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06
Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.
Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.

img
Ortopédiai önterápia
Ortopédiai önterápia Ebben a Fizioterápiában a terapeuta célirányos, kézzel végzett technikákat és speciális eszközöket használ betegeinek sikeres kezelésére. Ezen a kurzuson elsajátítják ezeket a technikákat, a manuálterápia, a fasciaterápia és az orvosi edzésterápia terén és gyakorlatokká alakítják át, amelyeket a beteg a terápia kiegészítéseként, a gyakorlatban is végezhetnek kórházi kezelések során és otthon. Ennek eredményeként gyorsabb és fenntartható terápiás siker érhető el. Nagy hangsúlyt fektetnek a szisztematikus és progresszív testmozgásra, valamint a pontos gyakorlati ...

Ortopédiai önterápia

Ebben a Fizioterápiában a terapeuta célirányos, kézzel végzett technikákat és speciális eszközöket használ betegeinek sikeres kezelésére. Ezen a kurzuson elsajátítják ezeket a technikákat, a manuálterápia, a fasciaterápia és az orvosi edzésterápia terén és gyakorlatokká alakítják át, amelyeket a beteg a terápia kiegészítéseként, a gyakorlatban is végezhetnek kórházi kezelések során és otthon. Ennek eredményeként gyorsabb és fenntartható terápiás siker érhető el. Nagy hangsúlyt fektetnek a szisztematikus és progresszív testmozgásra, valamint a pontos gyakorlati utasításra. A beteg kap egy speciális edzéstervet gyakorlatokat bemutató kártyákkal és videoval. Terapeutaként a kurzus hozzáférést biztosít ezekhez az anyagokhoz, amelyeket felhasználhat a praxisában. A gyakorlatokhoz túlnyomórészt  rögzítőeszközöket , elasztikus nyomószalagokat  valamint Flossing szalagot használnak, hogy a betegnek megkönnyítsék a kivitelezést. Időnként azonban súlyzókat, kettlebereket vagy más eszközöket használnak. A hangsúly a gyakori ortopédiai sérülések és panaszok, mint a supinatios trauma,elülső keresztszalag szakadás, nem specifikus hát és nyakfájdalom és váll Impingement sy. kezelésén van. A gyakorlatok elsősorban a fájdalom enyhítésére, valamint az egyes testrészek rugalmasságának és stabilitásának javítására szolgálnak,a fejtetőtöl a talpig. Az elméleti információkon túlmenően praktikus gyakorlatokat tanítanak. Kis csoportokban az előírt gyakorlatokat építik fel és hajtják végre, újakat fejlesztenek ki.

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!


 A tanfolyamokról, a tanfolyam óraszámának 5%-át lehet hiányozni. Ezen felül a résztvevő nem kapja meg az igazolásokat a tanfolyam végeztével, csak a következő alkalommal, a hiányzó óraszámok pótlását követően. A pótlás díjköteles.


AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI! 
 

Jelentkezési határidő: 2019.12.31.
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Órarend:

1. nap: 9:00-18:00
2. nap: 8:30-17:30

A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.

 

A továbbképzés elvégzése után a pontszám lejelentése, az alap vagy működési nyilvántartási szám hiányában nem lehetséges. Ezért, kérünk minden jelentkezőt, aki jelentkezéskor nem töltötte ki a rubrikát, hogy legkésőbb a képzés utolsó napjáig küldje el részünkre az alap vagy nyilvántartási számát, amennyiben igényt tart a kreditpont lejelentéshez, mert csak az alapján tudjuk felvinni.

Jelentkezési feltételek és körülmények:

A tanfolyamra IV. éves gyógytornászhallgatókat, gyógytornászokat,  orvosokat várunk.

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek