Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06
Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.
Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.

img
A Fascia Manipuláció alkalmazásának lehetőségei a mozgásszervi rehabilitációban workshop
 A Fascia Manipuláció egy más szemléletet nyújtó terápiás lehetőség a fizioterapeuta számára, mely a mély fasciarendszerbe avatkozik be, manuálisan.  A workshop során ismertetésre kerül Luigi Stecco fizioterapeuta által kidolgozott terápia lényegi vonatkozásai.  Bevezeti a miofascialis egység fogalmát és ezekben elhelyezkedő koordinációs központokat (CC), amelyek egy meghatározott mozgás koordinálásában vesznek részt. A mély fasciában ezen koordinációs központok (CC) letapadása, meszesedése kórosan befolyásolja a mozgásláncban résztvevő izmok működését, a fascia különböző rétegeinek elcsúszását. A ...

 A Fascia Manipuláció egy más szemléletet nyújtó terápiás lehetőség a fizioterapeuta számára, mely a mély fasciarendszerbe avatkozik be, manuálisan.

 A workshop során ismertetésre kerül Luigi Stecco fizioterapeuta által kidolgozott terápia lényegi vonatkozásai.  Bevezeti a miofascialis egység fogalmát és ezekben elhelyezkedő koordinációs központokat

(CC), amelyek egy meghatározott mozgás koordinálásában vesznek részt. A mély fasciában ezen koordinációs központok (CC) letapadása, meszesedése kórosan befolyásolja a mozgásláncban résztvevő izmok működését, a fascia különböző rétegeinek elcsúszását. A mifoascialis rendszer zsugorodása tenziónövekedést és egyben a fájdalomérző receptorok kóros aktivitását eredményezi. A kezelés során visszaállítjuk a nem megfelelően működő CC pontok rugalmasságát, biztosítva azok fiziológiás csúszását.

A workshop során bemutatásra kerül értékelőlap segítségével kóros CC pontok feltérképezése, valamint kezelési stratégiák felállítása.

Egyéb tanfolyami információk:

Csak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet és a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház dolgozóinak!

KÉRJÜK CSAK OLYANOK JELENTKEZZENEK, AKIK SZERETNÉNEK BETEKINTÉST A TANFOLYAM / MÓDSZER ANYAGÁBA. 

 

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!

Gyakorlati és Elméleti óra aránya:
gyakorlat: 2 tanóra, elmélet: 1 tanóra
Összesen: 3 tanóra     
15:00-18:00-ig
MAGYAR NYELVŰ WORKSHOP
A workshopról CSAK magyar nyelvű igazolást állítunk ki!

A workshop díja gyógytornász hallgatóknak 3.000 Ft; végzett gyógytornászoknak 5.000 Ft.

Jelentkezési feltételek és körülmények:

Tanfolyamra IV. éves gyógytornász hallgatókat, gyógytornászokat,orvosokat,humánkineziológusokat,gyógytestnevelőket,szomatopedagógusokat és konduktorokat várunk!

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek