Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06

img
Sportsérülések kezelése elasztikus tape-pel
Egy napos, speciális témájú tanfolyam. A tanfolyam a sportsérülések elasztikus tape-ragasztásának elméletével és gyakorlatával foglalkozik. Ezért a tanfolyami résztvevőknek az elasztikus tape-ragasztás alapjaival tisztában kell lenniük. (MTC I. tanfolyam elvégzése, bármely oktatónál). A modul neuro-muskulo-skeletalis és nem kineziológia központú, a rehabilitáció és sport területén tevékenykedő terapeuták speciális igényeire szabott. A kiválasztott sportsérüléseket anatómiai és biomechanikai szempontból mutatjuk be. Lehetséges teszteljárások segítségével egyes kiválasztott patológiák speciális tape-ragasztási ...

Egy napos, speciális témájú tanfolyam.
A tanfolyam a sportsérülések elasztikus tape-ragasztásának elméletével és gyakorlatával foglalkozik. Ezért a tanfolyami résztvevőknek az elasztikus tape-ragasztás alapjaival tisztában kell lenniük. (MTC I. tanfolyam elvégzése, bármely oktatónál). A modul neuro-muskulo-skeletalis és nem kineziológia központú, a rehabilitáció és sport területén tevékenykedő terapeuták speciális igényeire szabott.
A kiválasztott sportsérüléseket anatómiai és biomechanikai szempontból mutatjuk be. Lehetséges teszteljárások segítségével egyes kiválasztott patológiák speciális tape-ragasztási technikáit mutatjuk be (pl. akut izomsérülések, inversio trauma, térdsérülések). Az elasztikus tape használatát speciális gyakorlatok alkalmazásával egészítjük ki.

Tanfolyam célja:
Elasztikus tape felhasználásával a gyógyító eljárásokat (pl. a sport területén) eredményesebbé tenni.
Tanfolyam tartalma:
 ·         A tapingelés története
 ·         A kar sérülései és terápiás lehetőségek
 ·         Könyök, kulcscsont sérülései és terápiás lehetőségek
 ·         A váll, nyaki szakasz sérülései és terápiás lehetőségek
 ·         Bordák, ugróízület sérülései és terápiás lehetőségek
 ·         Térd-, izomsérülések és terápiás lehetőségek

Szakmai leírásokat olvashat az alábbi linkre kattintva a Tape technikák menüpont alatt:
http://www.viszenkft.hu/szakmai_cikkek_leirasok.php
 

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 
AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI!
 
Javasolt jelentkezési határidő: 2018.04.30.
 
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
 
Speciális témájú tanfolyam. A tanfolyam díja tartalmazza a színes jegyzet árát is!
Akik szeretnék az MTC-re való jelentkezéssel egyidőben a Sportsérülések részre is elküldeni a jelentkezési lapjukat, szeretettel fogadjuk. Ha az MTC-vel egyidôben jelentkezik a Sportsérülések tanfolyamra is, ezesetben az MTC tanfolyami igazolásnak a feltöltése értelemszerűen nem tud megtörténni.
 
Órarend:
1.nap 9:00-17:30
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.

Elővégzettségi feltétel:

Bármilyen TAPE alapozó (1,5-2 napos) tanfolyamot végzett kollégát szeretettel várunk, függetlenül attól, hol végezte az alapozó tanfolyamot (igazolás szükséges).

Időpontok:

Dátum ÁrEgyéb költségek Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek