Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06

img
Modern neurorehabilitáció
Tanulási célok: Ez a tanfolyam bemutatja a legújabb fejlesztést a neuro-rehabilitáció terén. Bevált módszerek kerülnek bemutatásra a tanfolyamon,  új megközelítésekkel. Betegség-specifikus fejlesztések neurorehabilitációban. Nagyon jól alkalmazható a Hemiplegia, a Parkinson-kór, a sclerosis multiplex és a neuromuszkuláris betegségek kezelésében. Háttér: A neurorehabilitáció területén a jelen pillanatban paradigmaváltás megy végbe az új tudományos alapokon nyugvó eljárások irányába. A motorikus tanulás alapszintű ismerete, továbbá az új gyógymódók hatásmechanizmusáról szerzett tudás egyaránt a ...

Tanulási célok:
Ez a tanfolyam bemutatja a legújabb fejlesztést a neuro-rehabilitáció terén. Bevált módszerek kerülnek bemutatásra a tanfolyamon,  új megközelítésekkel.
Betegség-specifikus fejlesztések neurorehabilitációban. Nagyon jól alkalmazható a Hemiplegia, a Parkinson-kór, a sclerosis multiplex és a neuromuszkuláris betegségek kezelésében.
Háttér:
A neurorehabilitáció területén a jelen pillanatban paradigmaváltás megy végbe az új tudományos alapokon nyugvó eljárások irányába.
A motorikus tanulás alapszintű ismerete, továbbá az új gyógymódók hatásmechanizmusáról szerzett tudás egyaránt a képzés alapját képezik.
Körvonalazódik a rehabilitáció effektív hatása azáltal, hogy bemutatásra kerülnek igazi sikerek, és hogy azok milyen tényezőktől függnek.
Tanmenet:
Az új módszer bemutatása
A rehabilitációban való gyakorlati alkalmazása
Új ismeretek  alkalmazása a felső végtagok rehabilitációjában
Terápiás tünet-orientált megközelítés, amely figyelembe veszi az új ismereteket neurorehabilitációban (például  görcsösség és ataxia)
A gyakorlati alkalmazás felmérésekkel való igazolása
A kezelés gyakorlati bemutatása, video bemutató segítségével
Oktatási anyag:
Komplett jegyzet (előadás, eseti  példák, csoportos munka, video bemutató )


Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 
A tanfolyamokról, a tanfolyam óraszámának 5%-át lehet hiányozni. Ezen felül a résztvevő nem kapja meg az igazolásokat a tanfolyam végeztével, csak a következő alkalommal, a hiányzó óraszámok pótlását követően. A pótlás díjköteles.

AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI!
 
Jelentkezési határidő: 2018.04.30.
 
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Órarend:
1.nap 9:00-17:00
2.nap 9:00-15:30
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.
 
A kreditpontot a gyógytornászok szakmacsoportra engedélyezte az AEEK/MESZK szervezet. Az ezzel kapcsolatos kérdésekkel legyenek kedvesek őket felkeresni. Megértésüket köszönjük.

Jelentkezési feltételek és körülmények:

Tanfolyamra IV. éves gyógytornászhallgatókat, gyógytornászokat, konduktorokat, orvosokat, gyógypedagógusokat/szomatopedagógusokat, gyógytestnevelőket, ergoterapeutákat, humánkineziológusokat várunk!

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek