Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06

img
Stecco féle Fascia Manipuláció I. modul
A STECCO féle Fascia Manipuláció© legfájdalommentesebb fasciatechnika más fasciatechnikához képest! hazánkban a legkedvezőbb áron elsajátítható fascia technika (napi 19.000 Ft napi áron)! legtöbb napot (14nap) és ezáltal a legtöbb szakmai tartalmat nyújtó képzés! egy olyan intenzív tanfolyam, ahol az elméletben tanultakat, a képzés folyamán egymáson gyakorolhatják a résztvevők. A képzésen orvosok, gyógytornászok, humánkineziológusok vehetnek részt. A muszkuloszkeletális anatómia és élettan valamint testtartás-analízisben szerzett kiemelkedő tudással rendelkező, minimum 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkező egészségügyi ...

A STECCO féle Fascia Manipuláció©

  • legfájdalommentesebb fasciatechnika más fasciatechnikához képest!
  • hazánkban a legkedvezőbb áron elsajátítható fascia technika (napi 19.000 Ft napi áron)!
  • legtöbb napot (14nap) és ezáltal a legtöbb szakmai tartalmat nyújtó képzés!

egy olyan intenzív tanfolyam, ahol az elméletben tanultakat, a képzés folyamán egymáson gyakorolhatják a résztvevők. A képzésen orvosok, gyógytornászok, humánkineziológusok vehetnek részt. A muszkuloszkeletális anatómia és élettan valamint testtartás-analízisben szerzett kiemelkedő tudással rendelkező, minimum 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkező egészségügyi dolgozók is részt vehetnek a tanfolyamon.

A résztvevők elsajátíthatják a muszkuloszkeletális diszfunkciók felismerését és értékelését, különösen az emberi fascia rendszerre vonatkozóan a Luigi Stecco által tanított Fascia Manipuláció© alkalmazásával.  A tananyag tartalmazza a fascia rendszer anatómiáját és élettanát és az alkalmazott technikákon keresztül a biomechanikai modell magyarázatát valamint a „kulcs-fascia”-pontok lokalizációját. Kiemelten foglalkozunk a muszkuloszkeletális diszfunkció értékelésével és kezelésével, az anamnézistől a hypotézisig, a kezelés módszertanával és célkitűzéseivel együtt.

A 14 napos, nemzetközileg elismert tanfolyam, 2 modulból áll:
I.                    modul:  7 nap (56 óra)
II.                   modul:  7 nap (56 óra)
A két szint egymásra épül, a képzés lezárásához és a komplett tudás megszerzéséshez szükség van mindkét szint elvégzésére. Létezik egy III. modul is (visceralis technikák), melynek elvégzéséhez szükséges a II. modul teljesítése.  Az első és a második modul elvégzése között minimum négy hónap vizsgálati és gyakorlati időnek kell eltelnie. A modul I. és modul II. tanfolyamok felépítése mindenhol azonos ezért ezek különböző helyszíneken is elvégezhetőek.
Minden modul vizsgával végződik, az adott tanfolyamon elsajátított készségek felmérése érdekében.

A tanfolyam ideje alatt ajánlott a kényelmes öltözet (rövidnadrág, poló, bikinifelső vagy sportmelltartó. A résztvevők egymáson fognak gyakorolni, és fontos tudnivaló, hogy a Fascia Manipiláció© SOK MÁS FASCIATECHNIKÁHOZ VISZONYÍTVA SOKKAL KEVÉSBÉ FÁJDALMAS MÓDSZER!
DEMONSTRÁCIÓS VIDEÓK:

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 
AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI!
 
Javasolt jelentkezési határidő: 2017.12.31.
 
ANGOL NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Órarend:
1.nap 9:00-18:30
2.nap 8:30-18:00
3.nap 8:30-18:00
4.nap 8:30-18:00
5.nap 8:30-18:00
6.nap 8:30-18:00
7.nap 8:30-18:00
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.
Minden nap van egy 1 órás ebédszünet illetve délelőtt és délután egy-egy rövidebb kávészünet.

A kreditpontot a gyógytornászok szakmacsoportra engedélyezte az AEEK/MESZK szervezet. Az ezzel kapcsolatos kérdésekkel legyenek kedvesek őket felkeresni. Megértésüket köszönjük.

Jelentkezési feltételek és körülmények:

Tanfolyamra IV. éves gyógytornász hallgatókat, gyógytornászokat,orvosokat,humánkineziológusokat,gyógytestnevelőket,szomatopedagógusokat és konduktorokat várunk!

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek