Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06

img
CMP vizsga (Certified Mulligan Practitionner)
Kedves Vizsgázók, Köszönjük az érdeklődést a budapesti CMP vizsga iránt. A következő oldalon  néhány információt találnak, és remélhetőleg ez segít Önöknek, felkészülni a vizsgára. Részletezve, ezek a következők: Vizsgarend Vizsga irányvonala és értékelési szempontok Mulligan technikák listája, amelyek a teszt során előfordulhatnak Vizsgáztatók Johannes Bessler és Dr. Claus Beyerlein. A gyakorlati vizsgát németül tartjuk magyar fordítással. Az elméleti vizsga magyar nyelvű! A szükséges anyagok,mint például heveder, terápiás szivacsok, tape és kezelő padok rendelkezésre állnak. Kérjük vegye figyelembe: ...

Kedves Vizsgázók,
Köszönjük az érdeklődést a budapesti CMP vizsga iránt. A következő oldalon  néhány információt találnak, és remélhetőleg ez segít Önöknek, felkészülni a vizsgára. Részletezve, ezek a következők:

  • Vizsgarend
  • Vizsga irányvonala és értékelési szempontok
  • Mulligan technikák listája, amelyek a teszt során előfordulhatnak

Vizsgáztatók Johannes Bessler és Dr. Claus Beyerlein. A gyakorlati vizsgát németül tartjuk magyar fordítással. Az elméleti vizsga magyar nyelvű!
A szükséges anyagok,mint például heveder, terápiás szivacsok, tape és kezelő padok rendelkezésre állnak.

Kérjük vegye figyelembe: sikeres vizsga utána a résztvevő „Certified Mulligan Practitioner (CMP)“igazolást kap. Ez a CMP-igazolás felruházza a résztvevőt a fent említett titulus használatára, azonban a Mulligan koncepció tanítására illetve oktatására nem!
CMP vizsga

1. nap a Refreshernap:
09:00 – 17:00 :   Refreshernap
17:15 – max. 18:45: Elméleti vizsga
Írásbeli vizsga
Minden résztvevő kap egy feleletválasztós tesztet kitöltésre.
A tesztkérdések az 1 és 2 modul tananyagára épülnek (illetve AB és C-tanfolyam anyagára).
Az írásbeli vizsga eredménye az összeredmény 25%-át teszi ki.
2. nap a Vizsganap:
9:00 – kb.17:00
Gyakorlati vizsga
A gyakorlati rész tervezett időtartama 30 perc vizsgázónként.
A technikák végrehajtását 2 oktató fogja értékelni, amelyet az egyik oktatón fognak bemutatni. A technikák értékelésénél az oktatók összedolgoznak.
A gyakorlati vizsga a teljes vizsga 75%-át teszi ki.
Megjegyzés: A teljes vizsga sikerességéhez 80% szükséges, ez esetben mind az írásbeli és a gyakorlati résznél legalább 50%-ot el kell érni. A résztvevők nem befolyásolhatják a vizsgázók sorrendjét.
Jelöltek-eredménymegbeszélés
2-4 vizsgázó gyakorlati vizsgája után minden jelölttel személyesen ülnek le az oktatók, azért, hogy a vizsgaeredményüket kihírdessék valamint, hogy a vizsgára vonatkozó visszajelzést adjanak nekik. Az adott visszajelzés után a vizsgázó sikeres vizsga esetén megkapja a CMP-igazolását.

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 

A tanfolyamokról, a tanfolyam óraszámának 5%-át lehet hiányozni. Ezen felül a résztvevő nem kapja meg az igazolásokat a tanfolyam végeztével, csak a következő alkalommal, a hiányzó óraszámok pótlását követően. A pótlás díjköteles.


A HŰSÉGKEDVEZMÉNY (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) JOGOSULTSÁGÁT KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI! TOVÁBBI FELTÉTELEK ÉS INFORMÁCIÓK AZ ÁSZF-BEN!

 
Javasolt jelentkezési határidő: 2018.05.25.
 
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Órarend:
1.nap 9:00-17:00
2.nap 9:00-17:00
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.

Elővégzettségi feltétel:

A CMP vizsgára és az azt megelőző refresher napra minden Mulligan A+B és C vagy Mulligan Iés II. tanfolyamot sikeresen végzett kollégát szeretettel várunk!

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek