Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06

img
Mulligan manuál terápia Refresher
Mindkét Mulligan kurzust (1 és 2 modult illetve az alap (AB rész) és haladó kurzust (C rész)) elvégezte és szeretné a Mulligan tudását felfrissíteni? Két neves Mulligan instruktor oktatásával kerül megrendezésre az első Mulligan Refresher képzés Magyarországon. Supervizió alatt átismételjük mindkét tanfolyami rész technikáit, megvitatjuk a klinikai problémamegoldásokat és finomítjuk a fogásaikat. Ennek a napnak a tartalma a résztvevők kívánságaihoz igazodik és a helyszínen kerül meghatározásra. A napi munkából hozott kérdéseikre válaszokat kaphatnak. A tanfolyamot minden olyan érdeklődőnek ajánljuk, aki aktívan vissza akar kerülni a ...

Mindkét Mulligan kurzust (1 és 2 modult illetve az alap (AB rész) és haladó kurzust (C rész)) elvégezte és szeretné a Mulligan tudását felfrissíteni?
Két neves Mulligan instruktor oktatásával kerül megrendezésre az első Mulligan Refresher képzés Magyarországon.
Supervizió alatt átismételjük mindkét tanfolyami rész technikáit, megvitatjuk a klinikai problémamegoldásokat és finomítjuk a fogásaikat. Ennek a napnak a tartalma a résztvevők kívánságaihoz igazodik és a helyszínen kerül meghatározásra.
A napi munkából hozott kérdéseikre válaszokat kaphatnak. A tanfolyamot minden olyan érdeklődőnek ajánljuk, aki aktívan vissza akar kerülni a Mulligan koncepcióba és fel akar készülni a „Certified Mulligan Practitioner” (CMP) vizsgára.
Oktatók/vizsgáztatók:
Johannes Bessler: Gyógytornász (AGMT); Master of Manual Therapy (UWA/Perth) - IFOMPT-Standard; Nemzetközileg elismert Mulligan instruktor (MCTA); A "Manuális Terápia" folyóirat társszerkesztője
Dr. Claus Beyerlein: Humanbiologia doktora, Gyógytornász (AGMT); Master of Manual Therapy (Curtin University of Technology/Perth); Nemzetközileg elismert Mulligan instruktor (MCTA); A "Manuális Terápia" folyóirat társszerkesztője
Órarend: 9:00-17:30

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!

A tanfolyamokról, a tanfolyam óraszámának 5%-át lehet hiányozni. Ezen felül a résztvevő nem kapja meg az igazolásokat a tanfolyam végeztével, csak a következő alkalommal, a hiányzó óraszámok pótlását követően. A pótlás díjköteles.
A HŰSÉGKEDVEZMÉNY (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) JOGOSULTSÁGÁT KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI! TOVÁBBI FELTÉTELEK ÉS INFORMÁCIÓK AZ ÁSZF-BEN!
 
 
Javasolt jelentkezési határidő: 2018.05.25.
 
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Órarend:
1.nap 9:00-17:30
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.

Elővégzettségi feltétel:

A CMP vizsgára és az azt megelőző refresher napra minden Mulligan A+B és C vagy Mulligan Iés II. tanfolyamot sikeresen végzett kollégát szeretettel várunk!

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek