Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06
Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.
Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.

img
A miofaszciális triggerpont terápia találkozása a neurológiával, Tape technikákkal kiegészítve
Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, akik már megtisztelték bizalmukkal továbbképző központunkat a tanfolyamokon való részvételükkel és azokat is, akik szeretnének betekintést nyerni, ismerkedni, kedvet kapni az általunk kínált különféle kezelési módszerek tananyagába. A workshop bemutatja, hogy milyen neurológiai tünetek kapcsán kell triggerpontokra és fascia letapadásokra gondolnunk pácienseinknél. Sok felderítetlen neurológiai panasz esetén a kiváltó és fenntartó okok az izomzatban keresendőek. Az idegek lefutása mentén kialakuló triggerpontok nyomhatják az idegeket, ezáltal fájdalmat, zsibbadást és érzéskiesést okozva.  A Medical ...

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, akik már megtisztelték bizalmukkal továbbképző központunkat a tanfolyamokon való részvételükkel és azokat is, akik szeretnének betekintést nyerni, ismerkedni, kedvet kapni az általunk kínált különféle kezelési módszerek tananyagába.

A workshop bemutatja, hogy milyen neurológiai tünetek kapcsán kell triggerpontokra és fascia letapadásokra gondolnunk pácienseinknél. Sok felderítetlen neurológiai panasz esetén a kiváltó és fenntartó okok az izomzatban keresendőek. Az idegek lefutása mentén kialakuló triggerpontok nyomhatják az idegeket, ezáltal fájdalmat, zsibbadást és érzéskiesést okozva.  A Medical Taping neurális ragasztási formái remekül kiegészítik a kezelést és segítik a terápia utáni regenerációt. Speciális ragasztási formákkal az ideg csúszását is kedvezően befolyásolják az érintett területeken.

Konkrét példákon keresztül fogjuk bemutatni, hogy miként lehet, nagyon komoly neurológiai tüneteket csupán csak a Miofaszciális Triggerpont terápia illetve a Medical Taping kezelési módszereivel akár teljesen problémamentes állapotba hozni. Ez a workshop már előre mutat a Miofaszciális Triggerpont terápia és a Medical Taping magasabb szintjeire és komplex gondolkodást kíván meg.

Egyéb tanfolyami információk:

KÉRJÜK CSAK OLYANOK JELENTKEZZENEK, AKIK A MÓDSZERT MÉG NEM SAJÁTÍTOTTÁK EL HANEM SZERETNÉNEK BETEKINTÉST A TANFOLYAM / MÓDSZER ANYAGÁBA. EZ NEM HOSPITÁLÓ NAP!

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül! Köszönjük az együttműködést!

Javasolt jelentkezési határidő: 2017.01.16.

 

Gyakorlati és Elméleti óra aránya:

gyakorlat: 3 tanóra, elmélet: 1 tanóra

Összesen: 4 tanóra     

Idopont: 10:00-13:00-ig

MAGYAR NYELVŰ WORKSHOP

A workshopról CSAK magyar nyelvû igazolást állítunk ki!

A tanfolyami részvételi díj tartalmazza a felhasznált FizioSport Tape költségét.

AJÀNDÈK minden résztvevô részére egy triggerpontfa vagy egy manuális heveder.

PÉCSI HELYSZÍN: Kérünk minden résztvevőt, hogy amennyiben van rá lehetősége polifoamot és / vagy kezelőpadot hozzon magával! (Budapestre NEM kell!)

Jelentkezési feltételek és körülmények:

A workshopra gyógytornász hallgatókat (bármely évfolyamból), gyógytornászokat, ergoterapeutákat, gyógymasszőröket és orvosokat várunk.

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek