Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06

img
Funkcionális elasztikus Taping
OKTATÁSI STRUKTÚRA VÁLTOZÁS! MTC tanfolyamunk egy teljesen új struktúrával és tartalommal kerül 2017. szeptemberétől megrendezésre Funkcionális Elasztikus Taping név alatt! Azok a résztvevők, akik a régi oktatási rendszerben szeretnék az MTC képzésüket befejezni (MTC II. tanfolyamot elvégezni), UTOLSÓ alkalommal 2018. tavaszán lesz lehetőségük. Pontos időpontot 2017. Szeptember elején kerül honlapunkon meghírdetésre és minden MTC I. végzettet E-mailben is kiértesítünk.   Funkcionális elasztikus Taping tanfolyam  „plan“ -  „do“ - „check“ - „act“ - „train“ A funkcionális elasztikus tapinget nekünk teraputáknak kell ...

OKTATÁSI STRUKTÚRA VÁLTOZÁS!

MTC tanfolyamunk egy teljesen új struktúrával és tartalommal kerül 2017. szeptemberétől megrendezésre Funkcionális Elasztikus Taping név alatt!

Azok a résztvevők, akik a régi oktatási rendszerben szeretnék az MTC képzésüket befejezni (MTC II. tanfolyamot elvégezni), UTOLSÓ alkalommal 2018. tavaszán lesz lehetőségük. Pontos időpontot 2017. Szeptember elején kerül honlapunkon meghírdetésre
és minden MTC I. végzettet E-mailben is kiértesítünk
.
 
Funkcionális elasztikus Taping tanfolyam
 „plan“ -  „do“ - „check“ - „act“ - „train“
A funkcionális elasztikus tapinget nekünk teraputáknak kell managelni!
SMART-Projektmanagement és Taping.

A tanfolyam a funkcionális taping elméleti alapjaival és a funkcionális taping és a Kinesio Tape® módszerek gyakorlati kezelési technikáival valamint ezen módszerek különbségeivel foglalkozik.
A funkcionális elasztikus módszer a különféle diszfunkciók vagy a mozgásrendszer szimptómáinak egy tervezhető kezelése a különböző tape anyagokkal kivitelezett leletorientált szituációspecifikus, betegcentrikus komplex managmentben.
Ez a módszer neuro-muskulo-skelettálisan irányítot. A tanfolyam  (90% gyakorlat) ezért a terápiás és medicinális szakmákban dolgozó szakemberek és betegeik igényeihez van igazítva.
 
Tanfolyam súlypontjai:
- anatómiai és biomechanikai szemlélet és tape technikák
- aktuális tanulmányokon és Research-cikkeken alapulnak
- a tape technikák Test-módszereinek bemutatása
- sok-sok gyakorlási lehetőség
- a tape technikákkal egyidejüleg hasznosítható edzési formák bemutatása (eszközökkel és anélkül) a mindennapi alkalmazásra kidolgozva.
Következő kórképterületek kerülnek bemutatásra:

- Orthopédia
- Traumatológia
- Sebészet
- Nőgyógyásazt
- Neurológia
- Sport területén alkalmazható technikák: (Élsport és hobbysport)
- Lymph-Tape-alpok (csak lehetőségek a teljesség igényenélkül)
- Fascia tape lehetőségek
- Cross Patch és ezek kombinációs lehetőségei
Aki a napi munkáját szeretné javítani, intenzívvé tenni és így tartósan tatalmasabbá tenni, a FUNKCIONÁLIS ELASZTIKUS TAPING MÓDSZERREL egy értékes terápiás módszert tud elasajátítani.
A résztvevőknek egy alapos elméleti és gyakorlati képzést biztosítunk ezzel a módszerrel.
A módszer:
Az oktató interaktív módszerekkel, modern prezentációkkal, moderációs technikákkal, csoportmunkákkal, demonstrációkkal, gyakorlati taping munkákkal, diszkussziókkal, problémaorientált workshopokkal, elméleti és gyakorlati vizsgákkal dolgozik a tanfolyamon és segíti ezekkel a résztvevőknek elsajátítani a módszert.
    
 
          
 
Szakmai leírásokat olvashat az alábbi linkre kattintva a Tape technikák menüpont alatt:
http://www.viszenkft.hu/szakmai_cikkek_leirasok.php

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 

A tanfolyamokról, a tanfolyam óraszámának 5%-át lehet hiányozni. Ezen felül a résztvevő nem kapja meg az igazolásokat a tanfolyam végeztével, csak a következő alkalommal, a hiányzó óraszámok pótlását követően. A pótlás díjköteles.


AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI!
 
Javasolt jelentkezési határidő:  2018.04.30.
 
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Akik szeretnék a FET -re való jelentkezéssel egyidőben a Sportsérülések kezelése elasztikus tape-el és/ vagy a Sportfizioterápia tanfolyamra is elküldeni a jelentkezési lapjukat, szeretettel fogadjuk. Ezesetben a FET tanfolyami igazolás feltöltése értelemszerűen nem tud megtörténni.
Tavaszi/Nyári órarend:
1.nap 9:00-17:15
2.nap 9:00-18:00
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.
 
Ôszi/Téli órarend:
1.nap 9:00-18:15
2.nap 8:45-17:00
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.
Gyakorlati és Elméleti óra aránya: elmélet: 4 tanóra, gyakorlat: 14 tanóra

Jelentkezési feltételek és körülmények:

A tanfolyamra III. és IV. éves gyógytornász hallgatókat, gyógytornászokat, gyógytestnevelőket, testnevelőket, konduktorokat, orvosokat, ergoterapeutákat, humánkineziológusokat, gyógypedagógusokat/szomatopedagógusokat és masszőröket, edzőket stb. várunk!

Időpontok:

Dátum ÁrEgyéb költségek Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek